Хората,
мокри от дъжда,
с прилепнали към кожата дрехи
в цветовете на
невъзможно далечните тропици,
задъхани, лаещи, влачещи
омаяни деца, малки котви,
които не удържат
устрема на бягството,
плажът,
в следпотопна тишина,
в която от пясъка изплуват
блещукащи загубени съкровища,
за които започва,
сред крясъци и пищене,
надпреварата на
чайките.
© Малката Мис Todos los derechos reservados