Пак навън заваля, но какво от това,
страст изпива дъжда,
капки малки вода си играят в калта,
звън отеква в нощта
звезден път ни очаква с теб да тръгнем сега,
страст изпива дъжда.
Нощ и спряла луна, но какво от това,
в нас живее любовта,
пада малка звезда и изписва дъга,
в миг изгаря сама,
с полъх тих ни докосва, в своя бяг омагьосва,
в нас живее любовта.
Прилив бурна вълна, но какво от това,
с плам догаря нощта,
впила устни в брега, тя пробужда деня,
блясък, лъч, светлина,
всичко пак се повтаря, любовта ни е вяра,
с плам догаря нощта.
© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados