16 dic 2008, 12:54

No mercy 

  Poesía
664 0 3

Безмилостни хора във безмилостна държава
безмилостно вършеят и без милост продължават.
Без милост сме родени и без милост умираме.
Без милост растем, без милост деградираме.


Нямаме милост към себе си най- вече,
във всеки един живее едно човече,
което ни казва, че иска утеха,
но нямаме милост, и него ни взеха.


Липсва ни милост в душата и в сърцето,
липсва ни милост в най-важното, което
ни напомня че сме хора и че сме живи-
липсва ни милост, родени сме криви.


Да нямаме милост - предлагат ни снощи-
а аз нямам милост в живота си още
откакто се помня, откак' съм роден,
живеея без милост ден подир ден.


Да нямаме милост е наш'та прокоба,
да нямаме милост е наш'та изгода,
да нямаме милост е наш'то падение,
да нямаме милост - живеем в търпение.

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • рап ритъмът е съвсем в унисон и със заглавието и със идеята
  • Нямаме милост към себе си, прав си, момче. 6.
  • да нямаме милост е наш'то падение,

    !!!

    Покъртителен стих, Нико!
    Време разделно...
    Поздравления!!!
Propuestas
: ??:??