Здравей, човеко, даряващ любовта!
Защо ме подминаваш така?
Нима аз не заслужавам радостта?
Защо животът е толкова суров?
И вместо радост, болка сполетява цялата земя?
Здравей, човеко, на радостта!
Дари ми малко топлина,
Покажи ми, че всеки заслужава любовта.
© Яна Todos los derechos reservados
поздрави!