Препълнена е залата... Спектакъл
ще триумфира пак с любовно чувство.
Нетърпелив тук всеки днес е чакал
вълшебство от сценичното изкуство.
Не сме един до друг, ала очите
със влюбен взор потайничко се срещат
и репликите искрено душите
с туптежа на сърцето ще усещат.
И ето, че - започва се... Любима,
с актьорите се сливаме... с мечта...
И тръпката пламти неудържима
и заедно горим във любовта.
Пиесата завършва, знаем, с драма,
но в нас е обич още по- голяма.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados