днес Марджъри
в адажио
на стол без облегалка
с перфектен изглед
връзки с отделни континенти
всяка платена разписка Рай
забивам с кабърче на таблото
заливам с горски плодове
следобеда
в ритъм Дишам БезУчастно -
как се чувстваш тази вечер -
няколко отплеснати думи
разхвърляни по недокоснат чаршаф -
ядИ -
скътани в джоб
шеметни обещания за изгрев
джулай
или некъв друг
бъркам с клечка из мислите
сортирам ги по видове
за сега и сега
парадокси по ъглите
скитам в хаоса
достатъчно
виж ме
© Зорница Николова Todos los derechos reservados