6 ago 2014, 0:11

None 

  Poesía
580 0 0

Oтказах се герой да ставам,

да будя спящите принцеси,

сърцето все да ми прощава,

че бъркал съм ги със хостеси....

От днес ще бъда вече лош,

захвърлям си душата в някой кош -

тя вече никога с мечти да не заспива,

щом утрото така свирепо ги убива...

Дано така щастлив да заживея,

да мога пак да се усмихвам, да се смея...

© Димитър Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??