Не те видях -
ужасно съжалявам!
Не те познах -
отдавна спрях да се надявам....
А как силно чаках да те зърна,
копнеех пак да те прегърна...
Далеч от мене ти избяга...
''Любов - прости ми, просто свикнах да те няма...''
© Димитър Илиев Todos los derechos reservados