Сред сивотата на сивия град
ти търсиш две сиви очи –
с младостта ти поглед млад
една любов да сподели.
И протягаш ръка по черни коси
черната нощ да погалиш,
с огъня на нейните звезди
страст гореща да разпалиш.
© Силвия Todos los derechos reservados