Нощта докосва челото мое,
на нея мракът ще приспи мен.
Тъжен, скептичен, неспокоен -
с горчивина ще бъда напоен.
Живот се губи без остатък,
а и няма кой да подаде ръка,
той просто е печално кратък,
сам ще бъда в своята тъга...
© Георги Todos los derechos reservados