Над безбрежната шир властва покоя
- магията чудна на лятната нощ
и само с тихите вопли прибоя
подсказва за дълбоко стаената мощ.
Лунна пътека разделя на две
света, морето и... мен,
натам, където се сливат вода и небе,
устремен е духът ми пленен.
© Запрян Колев Todos los derechos reservados