5 ago 2010, 14:42

Нощ над Рила 

  Poesía » Filosófica
2076 0 42


Нощ над Рила. Сводът звезден

е прегърнал върховете.

Лее се мистична песен - 

светъл поздрав към небето.


Толкоз близо са звездите,

хоризонтът - ярък огън.

Приказен космичен ритъм

сякаш слива ни със Бога...



© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??