3 may 2016, 21:44

Любов ... отхвърлена ... 

  Poesía
579 0 6

Нощ ... небе ... звезди ...
Легло ... студено ... самотно ...
Чаршафи ... мокри ... пот ...
Въздишка ... стенание ... копнеж ...
Утеха… Чаша ... вино.
Сън ... мечта ...
Ухание … познат парфюм ...
Мъж ... ръка ... устни ...
Жена ...Тяло … струни на китара ...
Очаква ... своя маестро ...
Да засвири ... песента ...
Само той умее ... да я притежава ...
Душата … гори ... силно желае ..
„Не спирай!” … вик ... тишина ...
Страст ... огън ... заря …
Сън ... мечта ...
Реалност ... НЕ ...
Любов ... Отхвърлена ...
Събуждане ... слънце ...
Пореден здрач ... небе ... звезди ...
Съня … страстта ...
Ден ... нов ... още един ...
Месец … пореден …
Захвърлена в ъгъла ... обвита в прах…
Година ... след година .. Китарата чака …

© Албена Радина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??