Нощен разговор с мама
Нани-нани, тихо-тихо, не плачи.
Ти не се сърди, човече, всичко ще се нареди.
Всички ще те заобичат,
даже кучето навън няма да те лае.
Нани-нани, тихо-тихо, мила моя, спи.
Ще се сърдя и ще плача,
ти не ме лъжи.
Никой няма да опита всичко да ми нареди.
Кучето навън ще лае, него го е страх.
Нани-нани, тихо-тихо плаках и заспах.
© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados
Много,много ми хареса!
Поздрав!