16 jul 2006, 12:08

Нощен танц... 

  Poesía
614 0 2
Толкова просто и толкова чисто
като кокиче под снежен воал...
Толкова искрено и толкова нежно...
като моминска сълза пред брачен олтар...

Тихичко дишаме... тихичко стъпваме
както майка прегръща своето дете...
Тихичко чувстваме... с шепот изричаме.
че се обичаме, че сме като едно море...

Под небето притихнали...
сред звездите останали насаме...
двамата с тебе прегърнати...
сме понесени в танц с формата на сърце...

...

Думички двечки във всеки дъх впивам...
със всеки поглед обрисувам по невинното ти телце...
и със пръстче по облаците лекичко ги изписвам...
изписвам "Обичам Те"... сладко дете...

© Атанас Баротов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нежничко стихче!
  • а не е ли и за теб любимото създание нещо тъй малко, тъй невинно, тъй добро... тъй чисто.. непренудено.. гальовно.. заклещило се в малкото ти сърчице.. и не искащо да мръдне ни милиметър навънка...

    пък и ... в случая имам предвид дете на господа...
Propuestas
: ??:??