Нощен зов
Когато небето тъмнее,
и тук-там звезди заискрят,
когато Луната изгрее
и освети ти нощния път...
Тръгни ти тогава към мене,
последвал любовния зов,
чукни на вратата ми тихо
и в миг ще открехна я аз.
Отпусната в твойта прегръдка,
ще слушам вълшебния глас,
нашепвайки тихо и страстно:
- Обичам, обичам те аз!
© Пепа Райчева Todos los derechos reservados