Събуди ме среднощна
жажда –
станах,
отидох до кухнята,
налях си чаша
вода,
изпих я,
затворих очи,
изправих глава нагоре и
поех въздух –
удовлетворение –
отворих очи
и дълго се гледахме с една
нощна пеперуда.
© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados