Нощна приказка
Есенна музика плете в душата ми
ноти на меланхолия.
Падат листа, клони разклатени,
свирят симфония.
Потъват облаците в хоризонта,
разголват студена луна,
а мене ми шепне нещо огънят,
нощна приказка.
© Маргарита Todos los derechos reservados