Това такси някога ще стигне там,
където светлините никога не угасват
и аз ненадейно ще забравя за устните ти,
гърдите, бедрата и горчивите сълзи.
Повтаряй ми, че ме мразиш -
няма значение дистанцията,
която ни дели,
няма значение посоката
на пътуване
в това нощно такси -
и без това светът се е събрал
в неговото огледало
и няма място за двама ни.
Аз съм само мъжът, който някога те обичаше,
а сега пътува самотен в нощно такси
под неоните на този град,
превъзмогвайки болката.
© Янко Todos los derechos reservados