Нощта без теб пустиня е безкрайна.
Оазис тих е този стих.
От него пих аз до забрава,
но жаждата си пак не утолих.
Нощта без теб пустиня е безкрайна.
Далечен океан е утринта.
От себе си не мога да избягам
и от лъчите жарки на страстта.
Нощта без теб пустиня е безкрайна.
Оазис тих е този стих.
Обичам те и истински ти вярвам,
защото аз чрез теб се преоткрих.
© Росица Todos los derechos reservados