Давай! Силнооо! ВИКАЙ!
Облей търпението ми с чалга!
Убий музиката с нея!
Накарай ме да се съобразявам, както винаги го правя!
Знаеш, че го мога, нали?
Пак ще си горя гърлото с евтин алкохол,
а солети ще извират от ушите ми.
Цигареният дим ще плува през порите на кожата
и ще играе степ върху дрехите ми,
докато не заспи дълбоко в тъканите на панталона.
Ще те гледам,
ще се усмъртявам
и радвам на средата, в която живея.
Въпреки всичко, ти си ми приятел...
ДАВАЙ! ВИКАААЙ!
Дванадесет часа - време за обяд!
Чужда стая? Може би моята?
Бели петна?
Няма цигари. Няма пари.
Колко ми писна от културни мероприятия...
© Георги Михайлов Todos los derechos reservados