Ще дойда да разкъсам в теб нощта,
със всичките й демони и сенки,
обслебили душата ти, съня,
и мислите за мене неизбежни.
Ръцете ми навярно ще кървят,
лицето ми от болка ще се свива,
но аз ще вдъхна в тебе светлина,
макар и след това да си отида.
© Эоя Михова Todos los derechos reservados