19 oct 2021, 20:09

Носталгично 

  Poesía
357 0 2

 

 

      Листата още не искат да умират.

      Есента ги посипва с дъждец и така

      все ги гледам и даже намирам -

      новите цветове навяват тъга.

 

      Колко бързо дните отшумяват

      и като есенни листа

      с различни цветове минават,

      докато дойде старостта.

 

      Ех, есен, толкоз те обичах

      заради твойте цветове,

      но днес сал виждам, че наднича

      зад тебе зимата и ме зове.

 

      Преди си мислех, че във всеки

      сезон има специфична красота,

      но във живота, там навеки

      остава само пустота.

 

 

© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??