18 feb 2012, 13:07

Носталгично... 

  Poesía » Otra
753 0 0

Можеш ли сега да ме забравиш,

както много пъти те забравях аз?

Можеш ли да тръгнеш…

И – това е…

Само следи от стъпки между нас;

стъпките ни са мостове,

моите мостове към теб.

Бягам или не – няма значение,

когато мислено съм с теб.

И няма вече да те чакам,

знам какво ми предстои.

Не се надявам  и не моля,

вече и не ме боли…

© az Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??