Неотразимо времето минава
и в него нашите светове,
минути, дни, години,
сбъднати, несбъднати мечти.
Неотразимо времето се сбъдва
в новия ни свят и ден и нощ,
като очакване в забрава
запълваме живота с нов компас.
Красиви стелят се минути -
свежи есенни листа,
като в пролет аромат от звуци
и сънена дъга в деня.
© Ирена Велинова Todos los derechos reservados