Аз зная, че ти до мен ще бъдеш,
до мен във радост и тъга
и нека двама с теб
вървим в живота ръка за ръка.
Напред мечтите ни ще водят,
сами няма да сме ний,
нов живот в ръцете ни ще има,
нов живот във мен ще затупти,
щастие ще грее на моето лице
и радостни сълзи ще се стекат от майчини очи.
Един живот във мен се ражда,
една любов в сърцето ми гори,
а жаждата е тъй голяма,
но знам, че си до мене ти.
Ах, утрото е тъй прекрасно
и слънцето така блести,
защото вече не сме двама,
мила рожба си имаме ний.
Едно момченце приказно красиво,
то има твоите очи,
слънчевата му усмивка грее,
тя е наш'та радост в тежките дни.
Любовта ни вечна ще пребъде,
годините ще излетят,
но от нашата любов роди се
свидна рожба - нов живот.
© Петина Георгиева Todos los derechos reservados