26 jun 2011, 11:24

Нов живот (На Марс) 

  Poesía
314 0 5

Построих си вила на Марс

и окончателно изнесох се там,

уморих се от всякакъв фарс -

време е за релакс.

 

Построих си вила на Марс

и от прозореца с телескопа,

виждам Земята,

минало е онзи кошмар -

хората, завистта, суетата.

 

Тук е друго, много различно,

интересно, забавно,

марсиансите са симпатични,

обличат се странно.

 

Тук няма завист и злоба,

всички са много добри,

няма я онази землянска отрова,

обсебила мъже и жени.

 

Тук има живот,

аз истински живея

в своя скромен имот

и безгрижно се смея.

 

От сутрин до здрач

все това правя

и какво е плач

успях да забравя.

                             Тук на Марс.

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??