С Левски се гаврят роми.
Май забравиха за катунишките погроми.
Нямаме нищо против етническата толерантност,
но си държим на нашата националност.
Нека има етнически мир,
но не и подигравки с тези символи безспир.
© Георги Todos los derechos reservados