Невинен всеки ден отмина,
Оставил спомени безброй
В букета на една година.
Аромат от тих порой...
Гледам те и се усмихвам.
Обичам твоето лице.
До мен седни ти... прегърни ме...
И притихнала, като дете,
Наслаждавам се на тишината.
А на дванайсет е стрелката...
© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados