1 ene 2012, 15:08

Нова година 

  Poesía
487 0 1

Нова година

 

В Новогодишната нощ порой от усмивки за всички нас

в този час,

през бенгалския огън се открояват личните ни и общи желания,

мечтите ни за Нова година са споделени дихания,

през Новата година дано валят споделени и добри  обещания,

зимното небе да е обсипано от романтични възклицания,

късмет навред,

щастието в домовете да ни чака най-отпред!

 

Спорна 2012 год!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??