7 nov 2007, 0:12

Нова година 

  Poesía » De amor
823 0 4

На спирката:

ръцете ми се топлят от бенгалски огън,

в очите ми - замръзнали искри.

И уж бях толкова привързана,

защо тогава чаках 20 дни?

 

И ето - 3 секунди до дванайсет!

Дали ще стигнат за желание?

Когато не съм вярвала в Новата година,

навярно просто те е нямало.

 

На спирката ни беше срещата, забрави ли?

И искам да се излъжа, че не си.

Колите спряха. Спряха и желанията.

Стоя и чакам, а часовникът показва три.

© Обичаща Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??