Чуден празник иде тука
сред звезди и тишина.
Новата година чука
пак на нашата врата!
Утре всички ще сурвакам –
и навън, и у дома.
Удрям здраво, без да чакам,
мама, тате по гърба.
Да сме живи, да сме здрави
днес и утре, дни безчет!
Сурва весела година
със усмивки и късмет!
© Мария Todos los derechos reservados
И весела и здрава и щастлива!!!
Пожелавам ти го!
С благодарност, че ме усмихна!