За първи път като те видях,
разбрах че трябва да си мой.
Цяла нощ не си казахме и дума,
но тайно се наблюдавахме при
всеки удобен миг,
надявах се да ме заговориш,
но нищо не се получаваше.
Тръгнахме, казахме си довиждане,
усмивка-две и всичко свърши.
Не се отказах, исках те до мен,
исках да ме прегръщаш и целуваш.
Една вечер просто те получих,
един миг и имах всичко което исках.
Получих теб. Получих възможността
да те прегръщам и целувам, да те обичам.
Сега искам възможност да заспивам
и да се събуждам сгушена до теб,
да гледам как се унасяш докато заспиш,
да потъвам в очите ти и да се взирам
в усмивката ти, да слушам в тишината
как сърцето ти бие само за мен.
Обичам те, слънце мое, и винаги ще е така,
обичам те толкова много,
че никога няма да те пусна.
Обичам те повече от звездите на небето,
пясъка в морето и така до безкрай.
Давам ти сърцето си, моля те
пази го и не го наранявай.
Желая само да си до мен
и да ме обичаш.
© Ивелина Георгиева Todos los derechos reservados