Новата година
Какво е Новата година -
раздел на дни и часове.
Но хората в света празнуват,
мир и любов да донесе.
Редят се празнични трапези,
пожелания за щастие валят.
Чаши чукат се за здраве,
пиратките навън гърмят...
После... всичко е по старо,
Новата година остана в нощта.
Пожелания дали ще сбъдне,
дали ще бъде по добра...
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados