НОВАТА ГОДИНА
Тръгва старата година
бавно и не ú се ще,
ала времето ú мина -
няма вече що да ще.
Кой каквото правил - правил,
кой каквото искал - бил.
Само да не си забравил,
че човек си, не бодил!
Че и теб те някой чака -
с обич и усмивка пак.
Не изпускай, друже, влака
и не ставай пак глупак.
Дай му мъничко от твойта,
на софрата я тури,
смях и вино, още мойта
душа в питка да искри.
Заедно да бъдем с тебе -
най-големият ни дар,
че за лошо няма време -
пише в онзи стар буквар.
Туй - Животът ни - един е,
Новата пристъпва вън!
Всичко лошо да замине -
и на яве, и на сън!
Да намери всичко ново,
по поля и дървеса.
И по Божието Слово
да се пръкнат чудеса!
* * *
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Приятели, Бъдете здрави!
Пазете вярата, надеждата и любовта към хората около вас!
Заедно с Бог, те са ангелите и най-ценното, което имате!
Прегръдки!
___________________________
Изображение: Ивана Владимирова
Фон: gdstyles.info
© Агапея Полис Todos los derechos reservados