Ето! Идва новият ден!
И с него идва усмивката в мен,
че денят ще е хубав и неопетнен!
Защото знам, че ще си до мен!
И всеки миг ще бъде оползотворен,
от любов изпълнен.
И това ме кара да летя!
Високо в небесата да се извися,
като най-щастливата птица на света!
И мечтая си аз сега!
Всеки ден, от днес насам,
да е така!
© Наталия Благоева Todos los derechos reservados