Ще яхна своя дорест еднорог
и ще се понесем във въздуха, изпълнени със суета...
От високо ще наблюдаваме простият народ
и ще сме част от новият ред на света!
Само ако малко власт ми подарят,
дори и дяволът от трона му във ада ще изместя...
С талантите си светът ще покоря
и във всяка тяхна схема ще се вместя.
Тогава всички ще танцувате по стъпките на новият ред.
Пирамидата с окото отгоре ще ви гледа,
а аз ще бъда най-великият поет!
И тогава ще празнувам моята победа.
© Викторио Todos los derechos reservados