Ново начало
Потъмняха от скръб небесата,
злочестта е попила в ядрото на тази земя,
безучастно се крие съдбата
зад изтънелите в мрак сетива...
От очите ни капе тъгата -
енергийната смърт на света,
черни дупки поглъщат зората -
все е мрак, и се сипе дъжда...
А сърцата ни - ярки свръхнови
се взривяват, непознали любов,
и в прахта сме напълно готови
нещо да почнем, подобно живот...
Чак когато познаваме здрача,
и са тъжни до смърт наш'те бели души -
ще поемем по път на разплата,
ще наситим света си със нежни искри...
Ще превърнем във синьо тъмата -
обичта ще попие в ядрото на наш'та земя,
съпричастна ще бъде съдбата,
сетивата ще тръпнат във танц с любовта...
© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados