22 ene 2013, 16:07

Новогодишно 

  Poesía » Civil
884 0 0

Предсказанието на маите не ни настигна

и ето  - дядо Коледа пристигна,

подаръци раздаде ни добрият старец,

на някои тефтерче, а на друг - баварец.

 

Не беше лесна таз година

и кризата в света не ни отмина,

бюджетният ни дефицит бе малък,

животът на бащите ни пък - жалък

 

И ето ни на континента, стария,

отново наредени след Унгария,

с Румъния опашката крепим

и строги еврокритики търпим.

 

Но с ес-ем-еси пак даряваме надежда,

към бъдещето Новата година ни повежда.

Дано е мирна, здрава, плодовита.

Дано да е успешна и честита.

 

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??