Ще изгрее дванадесетата луна
Ще подредим мозайката от старата година
Ще поискаме прошка с тъга
В чашите ни ще се смее виното
Новата година ще взриви света
Празникът ще полудее
Наздраве подай ми ръка
Нека се обичаме!
© Недялка Арнаудова Todos los derechos reservados