Новогодишно
Дядо Коледа отново ме подмина,
профуча край мен с пълния чувал.
Дано през Новата година,
Господ добро да е дал...
Щастие, любов, все късмети,
наредени в баница с дрян.
Дано посегна към парчето,
с късмета най голям...
Не искам много Боже мили,
не искам богатство и пари.
Искам само да е здраве
и обич в сърцето да цари.
Искам хората да са щастливи,
да няма болки, страхове...
Добра да бъде Новата година
и здраве на всички да даде.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados