В мразовита новогодищна нощ
аз търся топлина и женска мощ.
Търся нежността ти, пръстите -
да ме докосват страстно.
Побъркай ме с целувките си вкусни.
Когато годините се сменят в дванадесет вечерта,
ние ще сменим позата.
Така ще си честитим новата година,
полетели на крилете на страста.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados