14 may 2007, 23:40

Нуждая се от теб 

  Poesía » De amor
1215 0 0

Нуждая се от теб, за да стана по-добра
и за нищо на света
не бих могла
без теб да продължа.

Нуждая се от теб, за да спре деня,
да сме двама във нощта,
далеч от хорската лъжа
и това да продължава все така.

Нуждая се от теб сега
повече от всякога.
Не ме оставяй пак сама -
не знам дали ще издържа...

© КриСинКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??