Искам въздуха да бъда,
като кристална чаша да блестя,
искам също и вода да съм,
жаждата ти аз да утоля.
Студ неземен аз да бъда,
за да мръзнеш във нощта,
после в топлина да се превърна
и да стопля замръзналата ти ръка.
И снега да бъда аз,
нежно и бавно да валя,
да усетиш всяка моя стъпка,
на лицето ти да се топя.
И слънцето да бъда,
и луна да съм при нужда,
и във всичко да се пременя,
завинаги да съм ти нужна!
© Алина Todos los derechos reservados