Ще дойдеш ли с мен, някога, някъде…
без значение, всъщност, къде …
Без цел и посока, гонейки вятъра –
с единствена граница – просто небе.
Аз ще бъда до тебе, някога, някъде,
без значение, всъщност, къде…
Двамата с теб, достигайки вятъра
ще създадем, по-красиво небе.
18.11.2014
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados
Двамата с теб, достигайки вятъра
ще създадем, по-красиво небе.
Харесах!