В доброто вярват тези,
които го създават.
Останалите хем го чакат,
хем… в него се съмняват.
Щастието е при тези,
които са в хармония.
Не може Хаосът в Душата,
да създаде Симфония.
Умеят да обичат тези,
които себе си обичат.
Несигурните в себе си
крилете ви отсичат.
Което не приемем –
това ще ни съпътства.
От нас зависи щастието ни
и тежестта на Кръста.
С Вселената подписали сме
Договор прекрасен –
вибрациите свои ѝ изпращаме
и тя ни връща отговори –
заслужени и ясни.
© Ирен Todos los derechos reservados