Някой те обича
в сънна синева,
някой все към тебе тича
със усмивка на уста,
някой те очаква
да ти подари света,
и за този някой
вселена си една,
и дори да мислиш,
че живееш в самота,
този някой е намерил
в тебе сродната душа.
© Мартина Todos los derechos reservados
поздрав сърдечен..