15 mar 2020, 15:27

Някой ден 

  Poesía » De amor
707 4 7

Заспа ли? Аз още те обичам...

Не те завих, а много е студено.

Очите ми не те предричат,

ръцете ти – не са за мене.

Сънуваш ли? Отново съм без дрехи,

не съм безсрамна, ангелски съм чиста.

Дори, когато устните ми шепнат

аз грях не ставам, само те обичам.

Дойдох ли, станало среднощ е,

ще те целуна самодивски тихо,

любов вместо саван ще сложа

и няма никога да си отида.

Заспа ли? Самотата сънища не носи,

и огънят в камината не грее.

Изпращам ти по гълъбите обич,

а някой ден до тебе ще полегна...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??