30 jul 2007, 23:19

НЯКОЙ ДЕН 

  Poesía
875 0 6
     и ще останат хубавите спомени...

 но дълго във сърцето ще горчи,
ще стискаме очите, пълни с болка,
ще гълтаме сълзите. Ще мълчим.
Ще ни събуждат с писък ранни влакове,
в очакване ще се топи деня
заспивайки, отново недочакали,
ще се намерим, може би в съня.
Със спомен ще разстреляме забравата -
да кажем сбогом, значи изведнъж
да спремe  нестинарски да минаваме
в жаравата от болка и копнеж.
И някой ден възкръснали, мечтите ни
ще се изтръгнат с вик от пепелта,
а зимата ще бяга от очите ни
преди да сме си сложили палта...

© Невяна Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??