Някой ден ще се събудиш
и аз няма да съм до теб.
Сигурно ще плачеш, знам,
но аз нищо не ще направя.
Ще се престоря, че нищо няма
и ще те изоставя.
Някой ден ще се събудиш
и ще се проклинаш,
защото мен няма да ме има.
Сигурно причина в мен ще търсиш,
може и да намериш - знам.
Но този път аз няма да призная.
Някой ден ще се събудиш
и аз няма да съм до теб .
Някой ден ще се събудиш
и до теб ще бъде някой друг.
Но дали си е струвало, кажи,
или признай - май за пръв път сгреши.
© Цецо Todos los derechos reservados